Mii de familii fără curent electric în Dâmboviţa din cauza vremii severe

Peste 2.000 de familii din Dâmboviţa au rămas, marţi dimineaţă, fără curent electric din cauza vremii nefavorabile. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din câteva gospodării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

504 afișări
Imaginea articolului Mii de familii fără curent electric în Dâmboviţa din cauza vremii severe

Peste 2.000 de familii fără curent electric în Dâmboviţa din cauza vremii severe

Potrivit ISU Dâmboviţa, în urma vremeii nefavorabile, 2.052 de abonaţi au rămas fără curent electric.

„La ora 9.00, erau două localităţi parţial nealimentate, respectiv Picior de Munte cu 1.900 de abonaţi şi Moreni cu 152 de abonaţi. Electrica are pregătiţi pentru intervenţii 32 electricieni”, arată ISU Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei în Fieni, unde un subsol a fost inundat şi în Pucioasa, unde au fost inundate 3 curţi şi o bucătărie de vară.

Şi ISU Prahova a fost solicitat, marţi dimineaţă, în Sinaia unde o porţiune din Bulevardul Carol I şi o stradă din cartierul Cumpătu au fost inundate.

Judeţele Dâmboviţa şi Prahova sunt sub atenţionare meteorologică de vreme rea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici