Unu din trei zboruri a plecat cu întârziere de pe aeroporturile locale

Peste o treime din zborurile de pe aeroporturile locale au plecat cu întârziere, mai exact 35,5% dintre rutele programate de pe 1 mai şi până pe 10 iulie, potrivit unui calcul realizat de Ziarul Financiar pe baza datelor Eurocontrol.

260 afișări
Imaginea articolului Unu din trei zboruri a plecat cu întârziere de pe aeroporturile locale

Unu din trei zboruri a plecat cu întârziere de pe aeroporturile locale

Mai mult, dintre rutele programate în perioada men­ţionată 3% nu au mai zburat deloc, fiind anulate de către companiile aeriene.

Comparativ cu alte ţări din regiune precum Ungaria, Polonia sau Austria, România are o rată mare a întârzi­erii zborurilor, cât şi a anulării curselor aeriene.

Spre exem­plu, Ungaria a avut în această perioadă o rată a în­târ­zierilor de 33,9%, în timp ce Polonia a avut 24,4%, iar Austria, 27,4%.

În cazul transportului aerian, întâr­zierile sunt luate în calcul doar după depăşirea a 15 minute de la ora programată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zboruri,
întârzieri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici