Unul dintre cei patru români salvaţi în Algeria: Nu sunt foarte bine psihic, dar fizic sunt bine

Unul dintre cei patru români români salvaţi în criza ostaticilor din Algeria spune, într-o scurtă declaraţie acordată unui post de televiziune, că nu este "foarte bine psihic", el precizând că va face alte comentarii atunci când va avea certitudinea că sunt în siguranţă colegii săi.

924 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei patru români salvaţi în Algeria: Nu sunt foarte bine psihic, dar fizic sunt bine

Unul dintre cei patru români salvaţi în Algeria: Nu sunt foarte bine psihic, dar fizic sunt bine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu sunt foarte bine psihic, dar fizic sunt bine. Nu am dormit prea bine. Vreau să fiu sigur că colegii mei sunt în siguranţă şi după aceea vorbim", a spus Liviu Floria, unul dintre românii salvaţi în criza ostaticilor din Algeria şi care a ajuns în ţară.

Liviu Floria este din Piteşti, iar înainte de a pleca la muncă în străinătate a lucrat la Arpechim Piteşti, la secţia Piroliză 2 şi era specializat în aparate de măsură şi control.

În 2010, când unitatea a început să aibă probleme, bărbatul a început să îşi caute de lucru în străinătate. Înainte de a pleca în Algeria, el a mai fost la muncă în Qatar.

Bărbatul este căsătorit, are o fetiţă şi locuieşte în cartierul piteştean Prundu.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, MAE nu a furnizat nicio informaţie despre locul în care s-ar afla cei patru români implicaţi în criza ostaticilor din Algeria.

Surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX că "o parte" dintre români au ajuns în ţară, iar alţii sunt pe drum spre România.

Cinci români au fost implicaţi în criza ostaticilor din Algeria, patru dintre ei fiind salvaţi, în timp ce al cincilea - un bărbat de 36 de ani, din Bărcăneşti (Prahova) - a fost ucis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici