Utilajele de deszăpezire au avariat un monument din centrul oraşului Focşani

Utilajele de deszăpezire au avariat Monumentul Unirii situat în Piaţa Unirii din centrul Focşaniului, anunţă primăria oraşului. Răspunsul edililor vine după ce în oraş a început o dezbatere despre calitatea lucrărilor de reabilitare de la monumentul respectiv.

282 afișări
Imaginea articolului Utilajele de deszăpezire au avariat un monument din centrul oraşului Focşani

FOTO Biblioteca Judeţeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea/Facebook

„În spaţiul public au apărut imagini cu Monumentul Unirii - Obeliscul din Piaţa Unirii, din care se vede că în partea de jos sunt desprinse trei plăci. Din păcate, utilajele de deszăpezire care au acţionat în Piaţa Unirii, au produs această distrugere”, a anunţat Biroul de presă al Primăriei Focşani.

Reprezentanţii Primăriei mai spun că plăcile nu au căzut din cauza lucrărilor de reabilitare prost făcute, aşa cum au susţinut mai mulţi activişti din oraş.

„Este total neproductiv şi manipulator modul în care unii activişti din Focşani sugerează că aceste plăci ar fi căzut pentru că lucrările de reabilitare ale monumentului, realizate în urmă cu câţiva ani, nu au fost corespunzătoare. Fireşte că avarierea monumentului în acţiunea de deszăpezire este un lucru regretabil, însă de aici până la a specula pe lângă, ţine doar de interesele celor care o fac”, a precizat Biroul de presă.

Primăria mai anunţă că după ce starea vremii se va îmbunătăţi, monumentul va fi reparat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici