Varianta unei alianţe a PSD cu partidul lui George Simion în Parlament, soluţia pentru a intra la guvernare? Răspunsul lui Grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, luni, că şansele ca PSD să se alieze cu AUR sunt foarte mici, „spre zero”, din cauza exceselor care nu se înscriu pe o linie europeană. El a punctat că este o părere personală, nu este decizia PSD.

11950 afișări
Imaginea articolului Varianta unei alianţe a PSD cu partidul lui George Simion în Parlament, soluţia pentru a intra la guvernare? Răspunsul lui Grindeanu

Varianta unei alianţe a PSD cu partidul lui George Simion în Parlament, singura soluţie pentru a intra la guvernare. Răspunsul lui Grindeanu

Întrebat, în conferinţă de presă, despre o posibilă alianţă PSD cu AUR, Sorin Grindeanu a spus că şansele sunt „spre zero”.

„Eu nu am auzit să se discute aşa ceva (despre alianţă PSD – AUR – n.r.). A fost o surpriză nu doar pentru PSD, ci pentru toată lumea faptul că această nouă formaţiune politică a făcut pragul electoral de 5%. Nu am avut foarte multe date niciunii dintre noi despre formaţiunea respectivă, dar la ceea ce avem acum vă pot spune că există foarte puţine şanse, spre zero, să ne aliem cu acest partid, pentru că excesele pe care le-am văzut şi care nu se înscriu pe o linie europeană nu sunt în concordanţă cu linia PSD”, a spus Sorin Grindeanu.

Fostul premier a ţinut să precizeze că ceea ce a afirmat este o părere personală, nu reprezintă decizia partidului.

„Nu este o decizie, este o părere personală şi nu este o decizie care să fie luată de PSD. Vom avea acel Consiliu Politic Naţional în care vom lua acele decizii politice şi de nominalizare şi cine va fi persoana cu care vom merge ca propunere la Cotroceni şi toate lucrurile care decurg de aici”, a mai spus Grindeanu.

Întrebat dacă îl cunoaşte pe George Simion, copreşedintele AUR, Sorin Grindeanu a spus că nu îşi aminteşte să îl fi întâlnit.

„Nu, nu (îl cunosc pe Simion – n.r.). Cred că nu. M-am întâlnit cu mulţi în perioada cât am fost premier, nu ţin minte să mă fi întâlnit cu domnul Simion”, a răspuns Sorin Grindeanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grindeanu,
psd,
aur

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici