Vacanţă cu 49 de euro la Paralia sau cu 1.000 de euro în Senegal

Oferte dintre cele mai pestriţe la Târgul Internaţional de Turism Holiday Market, care s-a închis ieri seară la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Pentru cei cu bani puţini, ofertele low-cost au pornit de la 49 de euro pentru o săptămână de cazare într-o vilă de trei stele la Paralia, iar cei cu dare de mână au fost îmbiaţi cu vacanţe în Africa, la preţuri de peste 1.000 de euro, informează "Gândul".

70 afișări
Imaginea articolului Vacanţă cu 49 de euro la Paralia sau cu 1.000 de euro în Senegal

Vacanţă cu 49 de euro la Paralia sau cu 1.000 de euro în Senegal (Foto: Gândul/Publimedia)

Unele agenţii au oferit reduceri de 15% pentru tarifele de cazare mai mari de 100 de euro, iar pentru sejururile în Antalya discounturile au mers şi până la 40%. În Grecia, un sejur de şapte nopţi la Paralia Katerini porneşte de la 75 de euro. Pachetul turistic include cazare în cameră dublă, într-o vilă de două stele, transport cu autocarul (3 stele), însoţitor de grup din România şi asistenţă turistică pe perioada sejurului.

Citeşte mai multe despre ofertele de la Târgul de Turism din Bucureşti pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici