Vacanţă de vară „la rece“ - cât costă o excursie la Polul Nord

Una dintre variantele cele mai atractive pentru vacanţa “la rece”, în luna iulie, este Islanda. Prea mult timp pentru a vă pierde privirea pe străzile capitalei, Reykjavik, nu veţi avea, deoarece circuitul presupune vizitarea mai multor oraşe, precum Ilulissat, al treilea mare oraş din Islanda, situat la 350 de kilometri de Cercul Artic.

636 afișări
Imaginea articolului Vacanţă de vară „la rece“ - cât costă o excursie la Polul Nord

Vacanţă de vară „la rece“ - cât costă o excursie la Polul Nord

După vizitarea oraşului urmează călătoria printre gheţari, unde principala atracţie turistică este Fiordul Glaciar, care din 2004 se află în patrimoniul UNESCO.

Citeşte mai multe despre excursia la Polul Nord pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici