Vaccin pus la păstrare. Două mii de vaccinuri sunt ţinute în depozit. Răspunsul hilar al autorităţilor

  • Vaccin pentru 2000 de oameni a rămas în congelatoare la Cantacuzino
  • 960 de oameni au fost vaccinaţi în prima zi a campaniei de vaccinare
  • GCS a încropit o explicaţie pentru vaccinul pus la păstrare
7546 afișări
Imaginea articolului Vaccin pus la păstrare. Două mii de vaccinuri sunt ţinute în depozit. Răspunsul hilar al autorităţilor

Vaccin pus la păstrare. Două mii de vaccinuri sunt ţinute în depozit. Răspunsul hilar al autorităţilor

Am reuşit să vaccinăm 960 de oameni în prima zi a campaniei de vaccinare. Niciunul dintre ei nu suferit vreun efect advers. Sunt bine, sănătoşi şi spun că abia aşteaptă şi a doua doză.

Alţi două mii de colegi de-ai lor, din cele 10 spitale Covid-19 din prima linie urmează să se vaccineze azi şi mâine. Ar fi putut fi mai mulţi şi îţi spun şi de ce.

Am primit de la Comisia Europeană 10.000 de doze de vaccin. Ne ajungeau pentru 5000 de oameni. Au trimis organizatorii campaniei de vaccinare numai pentru 3000 de oameni vaccin.

Restul de două mii, au rămas în depozit. Şi când i-am întrebat de ce, au venit cu un răspuns hilar. Au spus că sunt concedii, că de când au făcut listele şi până acum s-au mai îmbolnăvit oameni sau că unii vor să mai aştepte. Şi nu ne-am putut replia rapid.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici