Vaccinul, condiţie obligatorie pentru părinţi, pentru a intra în locurile de joacă ale copiilor

4559 afișări
Imaginea articolului Vaccinul, condiţie obligatorie pentru părinţi, pentru a intra în locurile de joacă ale copiilor

Sursa foto: MediafaxFoto / Alexandru Dobre

Copilul tău a dus dorul locurilor de joacă. Dar, poate merge să se bucure din nou, de la 1 iunie. Problema e că poţi sta în interior cu copilul, doar dacă eşti vaccinat cu ambele doze.

Mihaela are un copil în clasa 0. Îţi spune că este vaccinată şi că nu e corect faţă de copii, ca părinţii să nu aibă acces, chiar şi nevacinaţi.

Practic, nu poţi petrece timp cu ei în interior. Şi nici să îi supraveghezi.

MIHAELA ANGHEL, părinte
”Într-adevăr este o discriminare pentru copii, pentru că copiii ai căror părinţi nu sunt vaccinaţi, nu pot să intre cu părinţii acolo. Ceea ce este o discriminare faţă de copii, copiii nu au cum să aleagă dacă părinţii lor se vaccinează sau nu. Cred că dacă ar fi după copii, toţi părinţii ar fi fost vaccinaţi până acum”.

Vlad Alexandru este preşedinte al Industriei Recreative pentru copiii din România şi îl bucură redeschiderea spaţiilor de joacă interioare. Totuşi, el spune că nu ştie cum vor reacţiona părinţii la această regulă şi cum pot să controleze situaţia.(SINCRON)

VLAD ALEXANDRU, PREŞEDINTE ROPLAY: 
”Suntem singurii care au necesitatea să le ceară  adulţilor care vin în locaţie să fie vaccinaţi. Nu înţeleg de ce nu ne lasă şi pe noi să putem să vină clientul cu un test antigen sau PCR”.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici