Valea Oltului, blocată: circulaţia a fost îngreunată de un accident şi de lucrări de toaletare

Circulaţia este îngreunată marţi pe DN 7, în judeţul Vâlcea, din cauza unui accident în care au fost implicate două TIR-uri în apropierea localităţii Robeşti şi a lucrărilor de toaletare efectuate în afara localităţii Câineni.

482 afișări
Imaginea articolului Valea Oltului, blocată: circulaţia a fost îngreunată de un accident şi de lucrări de toaletare

Valea Oltului, blocată: circulaţia a fost îngreunată de un accident şi de lucrări de toaletare

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 211, în apropierea localităţii Robeşti, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate două TIR-uri.

Traficul rutier este oprit pe sensul către Râmnicu Vâlcea, circulându-se alternativ pe celălalt sens. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.

Conform poliţiştilor, valorile de trafic sunt foarte ridicate în zonă, în special din cauza lucrărilor de toaletare a copacilor, ce au loc pe tronsonul kilometric 228+300 de metri - 229+300 de metri, în afara localităţii Câineni, judeţul Vâlcea.

S-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici