Vanghelie dă câte 100 de lei pe lună la 5.000 de pensionari, timp de un an

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, că a demarat un proiect prin care circa 5.000 de pensionari din Sectorul său, cu pensii sub 500 de lei, vor primi tichete sociale în valoare de 100 de lei lunar, timp de un an, în baza cărora vor putea să-şi cumpere alimente.

525 afișări
Imaginea articolului Vanghelie dă câte 100 de lei pe lună la 5.000 de pensionari, timp de un an

Marian Vanghelie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Este un proiect social, nu e singurul. Nu înseamnă campanie electorală. Sunt în campanie de 12 ani şi în fiecare zi când mă scol şi când mă culc mă gândesc ce pot să cred când sunt în campanie electorală", le-a spus Vanghelie jurnaliştilor pe treptele Sălii Palatului, înainte de a intra să le prezente proiectul celor câteva mii de pensionari strânşi deja în sală.

Vanghelie a spus că prin acest proiect, început în baza Legii 416, pensionarii cu pensie sub 500 de lei vor primi câte 100 de lei pe o perioadă de un an, iar cu aceste tichete vor putea să-şi achizţioneze alimente, dar nu băuturi alcoolice.

"De acest proiect vor beneficia în prima fază aproape 5.000 de pensionari. Vom identifica exact câţi sunt sub acest prag de 500 de lei. Sunt tichete sociale, în baza tichetului îşi pot cumpăra alimente, dar nu băuturi alcoolice. De mâine începe proiectul, se împart aceste tichete, banii au fost propuşi pe bugetul local. Am identificat sursa de finanare, am găsit formule, de mâine oamenii vor putea beneficia de aceste tichete sociale", a spus Vanghelie.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a întâlnit, joi, la Sala Palatului, cu câteva mii de pensionari din sector, cărora le-a prezentat acest proiect.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici