Vasilescu: Vor mai fi multe Coduri ale muncii, pentru armonizarea actului cu legislaţia europeană

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a declarat, joi, că România va mai avea multe Coduri ale muncii, întrucât va trebui să-şi armonizeze legislaţia cu cea europeană.

33 afișări
Imaginea articolului Vasilescu: Vor mai fi multe Coduri ale muncii, pentru armonizarea actului cu legislaţia europeană

Vasilescu: Vor mai fi multe Coduri ale muncii, pentru armonizarea actului cu legislaţia europeană (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Adrian Vasilescu a afirmat, la o dezbatere privind Codul Muncii, organizată de Grupul de Dialog Social (GDS), la care a participat şi premierul Emil Boc, că în România vor mai fi multe modificări ale Codului muncii.

Întrebat de Emil Boc pe ce se bazează când afirmă acest lucru, consilierul guvernatorului BNR a spus că europenii vor face modificări în legislaţia muncii, iar România va trebui să facă acelaşi lucru.

Guvernul şi-a asumat, marţi, răspunderea pe noul Cod al Muncii, iar parlamentarii PSD, PNL şi PC au depus o moţiune de cezură care va fi dezbătută şi votată în 16 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici