Verificări DNA la Aeroportul Timişoara, vizate contracte de închiriere pentru spaţii în aerogară

Procurorii anticorupţie fac, joi, mai multe verificări la Aeroportul Timişoara, fiind vizate contracte de închiriere semnate de administraţia aeroportului cu firme care au solicitat spaţii în aerogară.

330 afișări
Imaginea articolului Verificări DNA la Aeroportul Timişoara, vizate contracte de închiriere pentru spaţii în aerogară

Verificări DNA la Aeroportul Timişoara, vizate contracte de închiriere pentru spaţii în aerogară (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadrul Aeroportului Timişoara, sunt vizate contracte de închiriere semnate de administraţia aeroportului cu firme care au solicitat spaţii în aerogară.

Şeful DNA Timişoara, Tamas Schiffbeck, a declarat că în acest caz este vorba despre un dosar în lucru.

"Nu este vorba de percheziţii. Nu vor fi persoane ridicate pentru audieri, nu va fi nimeni reţinut. Am mers acolo doar ca să ridicăm nişte dosare pe care le vom studia, apoi le vom duce înapoi. E un dosar în lucru, nu vă pot spune mai multe", a spus Schiffbeck.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici