Veste bună pentru veteranii României: vor creşte pensiile mici

Pensiile mici vor creşte cu certitudine şi va axista o abordare diferenţiată în funcţie de venituri, declară premierul Marcel Ciolacu.

673 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru veteranii României: vor creşte pensiile mici

Veste bună pentru veteranii României: vor creşte pensiile mici

„Este foarte posibil să venim cu o lege a pensiilor până la sfârşitul anului”, spune Ciolacu, întrebat dacă mai poate rămâne în discuţie majorarea pensiilor de la 1 ianuarie sau chiar majorările salariale.

Întrebat cum va arăta noua lege a pensiilor, premierul a spus că solicitarea Comisiei este de a închide cât mai multe din inechităţile din interiorul legii pensiilor.

La întrebarea dacă s-ar putea să crească doar pensiile mici, să existe o majorare doar la pensia minimă, Ciolacu a răspuns: „pensiile mici vor creşte cu certitudine”.

În rest, va axista o abordare diferenţiată în funcţie de venituri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
pensii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici