Cine sunt victimele criminalului din Oneşti. Silviu Iştoan şi Dan Patatu verificau instalaţia electrică în momentul în care au fost luaţi ostatici

  • Cele două victime verificau instalaţia electrică a apartamentului în momentul în care Gheorghe Moroşan le-a sechestrat şi apoi le-a ucis.
  • Preşedintele executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, a postat, pe site-ul său, cine sunt victimele agresorului din Oneşti.
1430 afișări
Imaginea articolului Cine sunt victimele criminalului din Oneşti. Silviu Iştoan şi Dan Patatu verificau instalaţia electrică în momentul în care au fost luaţi ostatici

Cine sunt victimele criminalului din Oneşti. Silviu Iştoan şi Dan Patatu verificau instalaţia electrică în momentul în care au fost luaţi ostatici

Bogdan Bănică, preşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, a postat, pe site-ul său, cine sunt victimele agresorului din Oneşti.

Este vorba de doi electricieni, Silviu Iştoan, în vârstă de 38 de ani, respectiv de Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani.

„Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie electrică. Silviu rămăsese orfan de mamă de la vârsta de 3 ani, fiind crescut doar de tată şi de fratele său mai mare”, spune Bogdan Bănică.

Primăria Oneşti a anunţat, marţi, că se va vota în Consiliul Local un proiect de acordare a unor ajutoare de urgenţă pentru familiile celor doi bărbaţi decedaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici