Videanu: Circa 50.000 de oameni îşi vor pierde locul de muncă în acest an

Ministerul Economiei anticipează că în acest an circa 50.000 de oameni îşi vor pierde locurile de muncă ca urmare a crizei financiare, a declarat, vineri, ministrul de resort, Adriean Videanu.

22 afișări
Imaginea articolului Videanu: Circa 50.000 de oameni îşi vor pierde locul de muncă în acest an

Videanu: Circa 50.000 de oameni îşi vor pierde locul de muncă în acest an (Imagine: Silviu Matei - Mediafax Foto)

"Nu pot să avansez un număr exact privind numărul locurilor de muncă care vor fi pierdute. Criza nu poate fi cuantificată, nici americanii nu pot. Anticipăm ca, în cel mai rău caz, numărul de salariaţi care îşi vor pierde locul de muncă este de 50.000. Aceasta este o estimare şi nu avem pretenţia să dăm o cifră exactă", a spus Videanu, prezent la Conferinţa Naţională a Alianţei Confederaţiilor Patronale din România cu tema "Priorităţi şi măsuri concrete anti-criză".

El a adăugat că problema cea mai importantă este cea privind crearea de noi locuri de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici