Video VIDEO Autorităţile din Iaşi caută prin nămeţi un tânăr de 24 de ani

Un tânăr de 24 ani este căutat de zeci de pompieri, poliţişti şi voluntari în localitatea ieşeană Oţeleni, după ce a plecat sâmbătă seară la discotecă într-un sat din apropiere, dar nu s-a mai întors, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2280 afișări

Alexandru Agiurgioaei a plecat de acasă sâmbătă seară, împreună cu câţiva prieteni, la discoteca din satul Butea, la 12 kilometri de Oţeleni, acolo unde locuieşte alături de tatăl său. Spre dimineaţă au decis să se întoarcă acasă, însă viscolul i-a prins la câtiva kilometri de sat. Din cauza vântului puternic şi a vizibilităţii reduse, grupul s-a spart şi fiecare şi-a continuat singur drumul spre casă.

Alexandru a fost văzut ultima dată pe şoseaua dintre Butea şi Oţeleni.

„Duminică am sunat toată ziua, de dimineaţă până seara şi nu a răspuns la telefon. Am zis că poate e pe la vreun coleg, obosit, eu ştiu, de pe unde au venit. Ieri la 12 abia mi-am dat seama şi am venit la unul dintre prietenii lui. Nu a vrut să stea de vorbă cu mine. Tatăl lui a stat de vorbă cu mine şi mi-a spus ce i-a povestit băiatul. Am fost la poliţie ieri la prânz. Dar băieţii trebuiau să mă anunţe de duminică dimineaţă, că doar au fost împreună. Din patru, niciunul nu a venit să îmi spună că băiatul meu a rămas în câmp. Dacă ştiam, găseam un tractor şi mă duceam şi îl căutam, îl salvam. Acum speranţă nu mai am să-l găsesc.”, a declarat Marian Agiurgioaei, tatăl tânărului.

“Poliţistii ieşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr cu vârsta de 24 de ani a plecat de la domiciliul din comuna Oţeleni şi nu s-a mai întors. Au fost formate echipe care efectuează căutări în vederea depistării tânărului. De precizat este şi că aceste căutări sunt îngreunate şi de căderile de zăpadă din ultima perioadă şi de celelate condiţii meteo nefavorabile”, a declarat subinspector Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Poliţişti, pompieri, dar şi săteni au verificat toată zona în care ar fi fost văzut tânărul ultima dată. „De dimineaţă de la ora 9 am stat pe câmp. Nu-i nicio urmă. Ultima soluţie este să fi căzut pe drum, dar acolo e plin de zăpadă. Erau băuţi, o fi lunecat de pe mal, a căzut pe drum”, a spus unul dintre săteni.

Căutările vor fi reluate miercuri dimineaţă la ora 8. Alături de poliţişti şi pompieri, la căutări vor participa şi jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi din Bacău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici