VIDEO | Bătaie cu bâte şi lopeţi în ziua de Paşte. Nu mai puţin de 18 persoane au fost duse la audieri

Imagini incredibile desprinse parcă din filmele de groază au fost surprinse astăzi în Săcele, judeţul Braşov.

6129 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Bătaie cu bâte şi lopeţi în ziua de Paşte. Nu mai puţin de 18 persoane au fost duse la audieri

VIDEO | Bătaie cu bâte şi lopeţi în ziua de Paşte. Nu mai puţin de 18 persoane au fost duse la audieri

Mai multe persoane s-au bătut cu bâte şi lopeţi chiar în faţa forţelor de ordine. Nu mai puţin de 18 persoane au fost duse la audieri în urma incidentelor.
 
Sindicatul Europol a postat imaginile pe contul de Facebook: ”Să ne spună cineva cum poţi aplica legea în cazul de faţă?! Se impunea uzul de armă? Dacă poliţiştii împuşcau vreun "contribuabil" din imagini, ce ar fi spus "deontologii" ascunşi în spatele conturilor de FACEBOOK? ABUZ, ABUZ, ABUZ!!!”

Şi IPJ Braşov a avut o reacţie în urma evenimentelor.
 
”Cele 18 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală”, a transmis IPJ Braşov.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici