VIDEO Circulaţia blocată de inundaţii. Apă de o jumătate de metru pe un drum naţional din Cluj

  • Circulaţia este blocată, joi seara, pe Drumul Naţional 1F, care leagă Cluj-Napoca de Zalău
  • Apa care s-a acumulat în urma ploilor ajunge la o jumătate de metru
1518 afișări
Imaginea articolului VIDEO Circulaţia blocată de inundaţii. Apă de o jumătate de metru pe un drum naţional din Cluj

Drum inundat, Zalău

Circulaţia este blocată, joi seara, pe Drumul Naţional 1F, care leagă Cluj-Napoca de Zalău. Din cauza ploilor, apa s-a acumulat pe partea carosabilă şi ajunge la o jumătate de metru.
 
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia este oprită pe DN 1F, Cluj-Napoca – Zalău, la kilometrul 25+500 de metri, în comuna Sânpaul din judeţul Cluj.
 
Poliţiştii anunţă că traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, din cauza apei acumulate pe partea carosabilă, care măsoară 50 de centimetri.
 
Centrul Infotrafic anunţă că nu sunt persoane rănite şi că forţe ale MAI acţionează în zonă pentru deblocarea circulaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici