VIDEO: Cursă Bologna - Craiova anulată, după ce s-a descoperit că la bordul aeronavei a călătorit italianul care a vizitat România

  • Cursa Bologna - Craiova de marţi seara a fost anulată, după ce s-a stabilit că aeronava este cea în care a călătorit italianul infectat cu coronavirus care a vizitat Craiova.
  • Avionul s-a întors gol în România.
  • La bordul aeronavei s-au aflat doar membrii echipajului.
1296 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Cursă Bologna - Craiova anulată, după ce s-a descoperit că la bordul aeronavei a călătorit italianul care a vizitat România

Sursa foto: Captură video

Pasagerii care aşteptau să se îmbarce marţi seara de pe aeroportul din Bologna au fost anunţaţi, prin mesaje trimise pe telefoanele lor mobile, că aeronava care trebuia să-i aducă la Craiova este cea în care a călătorit bărbatul de 71 de ani din zona Rimini, confirmat marţi cu coronavirus.

O femeie din Craiova, care avea bilet la această cursă, i-a declarat corespondentului MEDIAFAX că la miezul nopţii au fost anunţaţi prin „sms-uri” că zborul a fost anulat şi reprogramat pentru miercuri dimineaţă la ora 11.30, ora locală. Toţi pasagerii au fost cazaţi la un hotel din Bologna.

Avionul s-a întors, însă, la Craiova. La bordul aeronavei s-a aflat doar echipajul.

„Exact când am ajuns la aeroport mi-au zis că se anulează zborul. Nu au dat un motiv anume. Au zis că se anulează zborul, că se închide. Se pare că avionul a ajuns gol la Craiova. Să venim de la Gorj până aici şi aici să fie avionul gol...", a declarat un tânăr care aştepta la Aeroportul Craiova.

Potrivit medicilor, pasagerii au fost lăsaţi la Bologna după ce s-a descoperit că aeronava este cea în care a călătorit, sâmbătă, italianul de 71 de ani care a vizitat Craiova şi care a fost diagnosticat, marţi, cu noul coronavirus.

„Avionul a venit la Craiova gol datorită faptului că nu s-a făcut dezinfecţia aeronavei, iar în această aeronavă, acum câteva zile a călătorit acel italian care a fost depistat coronavirus pozitiv. Această aeronavă a mai făcut curse. Astăzi a fost depistat pozitiv italianul şi astăzi a fost oprită aeronava de la zbor. Pasagerii au fost opriţi în Bologna. Echipajul e în regulă. A fost făcut triajul epidemiologic, nu prezintă simptomatologie, nu prezintă nimic suspect", declarat medicul Lorena Dijmărescu.

Atât această aeronavă, cât şi cea care a venit de la Roma, la Craiova, au fost dezinfectate , potrivit medicilor prezenţi la Aeroportul Internaţional Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici