VIDEO Federaţia Sanitas a ieşit la protest în Piaţa Victoriei. Ce reproşuri aduc sindicaliştii Guvernului

  • Federaţia Sanitas a ieşit la protest în Piaţa Victoriei
  • Sindicaliştii spun că autorităţile i-au epuizat deoarece nu şi-au respectat promisiunile
  • 20 de lumânări au fost aprinse în memoria angajaţilor din sistemul medical care au decedat
895 afișări
Imaginea articolului VIDEO Federaţia Sanitas a ieşit la protest în Piaţa Victoriei. Ce reproşuri aduc sindicaliştii Guvernului

FOTO: Facebook Federatia Sanitas din Romania

Îţi spun că angajaţii din sănătate şi asistenţă socială sunt epuizaţi. Federaţia Sanitas a ieşit astăzi în Piaţa Victoriei în semn de protest faţă de lipsa de reacţie a Guvernului. Aceştia spun că sunt nemulţumiţi de abordarea epidemiei şi strategiile incoerente de criză. Vor stimulent de risc, beneficii financiare, suplimentarea angajaţilor implicaţi în tratarea bolnavilor de Covid-19, dar şi asigurarea echipamentelor de protecţie.

Au strigat ”Ruşine să vă fie!  către clădirea Guvernului şi au afişat pancarte cu mesajul promisiuni neonorate. Tot ei au aprins 20 de lumânări cu prenumele angajaţilor din domeniul medical care au murit după infectarea cu noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici