VIDEO: Incendiu violent în Colonia 1 Mai din Braşov. Flăcările au produs pagube însemnate

  • Un incendiu violent a izbucnit în satul Colonia 1 Mai din judeţul Braşov.
  • Au ars anexele unei locuinţe, două acoperişuri, o motocicletă
  • Din cauza căldurii, la o alta casă s-au spart mai multe geamuri
1097 afișări

Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o anexă gospodarească din satul Colonia 1 Mai.

Incendiul s-a manifestat cu flăcări violente şi exista pericolul extinderii la casele din apropiere. Au ars anexele unei locuinţe pe 200 de metri pătraţi şi acoperişul casei pe 40 de metri pătraţi, iar din cauza căldurii la o altă casă din apropiere s-au spart mai multe geamuri. Totodată, acoperişul unei alte anexe a ars pe 60%. Flăcările au mai distrus o motocicletă, utilaje agricole, o remorcă şi două motoare electrice.

Intervenţia pompierilor cu flăcările a durat 3 ore şi jumătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici