VIDEO | Cei şapte bătăuşi de pe plaja din Mamaia, care au agresat cu un cuţit un poliţist, arestaţi preventiv

Cei şapte bărbaţi din Ialomiţa, care au provocat un scandal pe o plajă din Mamaia şi au agresat un poliţist aflat în timpul liber, au fost arestaţi preventiv. Decizia instanţei nu este definitivă.

13825 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cei şapte bătăuşi de pe plaja din Mamaia, care au agresat cu un cuţit un poliţist, arestaţi preventiv

VIDEO | Procurorii cer arestarea a şapte persoane care au provocat un scandal pe o plajă din Mamaia. Un poliţist care a încercat să intervină a fost atacat cu un cuţit

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au admis marţi propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de procurorii constănţeni în cazul celor şapte bărbaţi implicaţi în scandalul din Mamaia. Măsura instanţei nu este definitivă, putând fi atacată.

Între timp, cei şapte vor fi reintroduşi în arestul IPJ Constanţa.

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi, duminică după-amiază, printr-un apel 112, că pe o plajă din staţiunea Mamaia mai mulţi bărbaţi se manifestă violent.

În sprijinul poliţiştilor au sosit echipe de intervenţie ale Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis” Constanţa, care au identificat şi imobilizat opt bărbaţi domiciliaţi în judeţul Ialomiţa.

Iniţial, la faţa locului a intervenit pentru aplanarea conflictului un poliţist din cadrul IPJ Constanţa, aflat în timpul liber, care a fost rănit.

Potrivit unei postări pe Facebook, bărbaţii au agresat agenţii de pază ai unei terase şi l-au atacat cu cuţitul pe poliţistul care a intervenit în conflict.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei Mamaia pentru audieri, şapte dintre ele primit ordonanţe de reţinere, iar alta va fi cercetată în libertate.

Ialomiţenii sunt cercetaţi pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar doi dintre ei şi pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase.

Cei şapte bărbaţi sunt prezentanţi, marţi, la propunerea procurorilor, Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici