Video VIDEO Un bărbat mascat a violat şi tâlhărit două femei din Bucureşti. El a intrat pe geamul apartamentelor

Un bărbat mascat a violat şi tâlhărit o tânără din Bucureşti. Ulterior, o altă femeie a reclamat faptul că a fost tâlhărită de un bărbat înarmat cu un cuţit. În ambele cazuri, agresorul a pătruns pe geamul apartamentelor în care se aflau victimele sale. Un suspect a fost reţinut de poliţişti.

9438 afișări

Incidentele reclamate la Poliţie s-au produs în Bucureşti, în prima parte a lunii septembrie. Pe 3 septembrie, în jurul orei 5.30, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că fiica sa, majoră, a fost agresată sexual şi tâlhărită de un bărbat mascat care a intrat în apartament pe geam. Agresorul a folosit un cuţit pentru a-şi ameninţa victima.

Patru zile mai târziu, la o subunitate de Poliţie din Bucureşti două persoane au reclamat faptul că o rudă a fost tâlhărită pe parcursul nopţii, în propriul apartament. Poliţiştii au stabilit că ar putea fi vorba despre acelaşi bărbat deoarece el a intrat în apartament pe geam şi a ameninţat victima cu un cuţit.

Cazurile au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Luni, poliţiştii au reţinut un bărbat de 40 de ani despre care se crede că ar fi autorul celor agresiuni. Persoana este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie în formă calificată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici