Video VIDEO | Un şofer polonez, prins când încerca să scoată ilegal din ţară patru vietnamezi

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au descoperit patru cetăţeni vietnamezi ascunşi printre plăcile din PAL dintr-un camion condus de un polonez. Aceştia încercau să ajungă ilegal într-o ţară din vestul Europei.

214 afișări

Poliţiştii la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac au verificat un camion condus de un cetăţean polonez în vârstă de 62 de ani. În compartimentul marfă al maşinii au fost descoperite, ascunse printre plăcile de PAL transporate, patru persoane care încercau să iasă ilegal din România.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni vietnamezi, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 30 de ani, care intenţionau să ajungă în state din vestul Europei. Aceştia ar fi intrat legal în România, în baza paşapoartelor personale, fiind posesori de vize cu drept de muncă.

Şoferul polonez este cercetat pentru trafic de migranţi, iar cei patru cetăţeni din Vietnam sunt anchetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Foto: Poliţia de Frontieră

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici