VIDEO: Viol şi tentativă de omor în staţiunea Mamaia. Bărbatul care a încercat să-şi înece soţia în jacuzzi a fost reţinut

Un bărbat care a şi-a violat şi a încercat să îşi omoare soţia, ţinând-o cu capul într-o cadă tip jacuzzi, aflată pe un balcon al unui apartament din staţiunea Mamaia, a fost reţinut de poliţiştii din Capitală, iar procurorii cer arestarea lui preventivă.

5954 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Viol şi tentativă de omor în staţiunea Mamaia. Bărbatul care a încercat să-şi înece soţia în jacuzzi a fost reţinut

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, cercetat pentru tentativă de omor şi viol. În ceea ce priveşte tentativa de omor, anchetatorii au probe că bărbatul a lovit-o pe femeie cu capul de cadă, apoi a băgat-o în apă.

„În timp ce se afla în balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmărind, astfel, să îi suprime viaţa”, spun procurorii.

Mai multe persoane au intervenit pentru a o salva pe femeie.

Anchetatorii cer judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor şi viol.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală a DGPMB – Serviciul Omoruri. La activităţile efectuate pe raza judeţului Constanţa au participat şi lucrători din cadrul IPJ Constanţa – Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţia Staţiunii Mamaia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici