Violenţe în urma unui conflict spontan în trafic. Pistol de tip airsoft, folosit de un agresor

  • Un conflict spontan izbucnit în trafic chiar în ziua de Paşti a degenerat.
  • În timpul bătăii, cei trei scandalagii au folosit obiecte dure, dar şi un pistol de tip airsoft.
  • Unul dintre participanţi a fost reţinut pentru 24 de ore.
490 afișări
Imaginea articolului Violenţe în urma unui conflict spontan în trafic. Pistol de tip airsoft, folosit de un agresor

Bătaie în Ploieşti, după un conflict în trafic: pistol de tip airsoft, folosit de agresori

Potrivit Poliţiei Prahova, conflictul a izbucnit duminică seara, după ora 21.00, în trafic, în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti.

Oamenii legii au fost anunţaţi despre bătaia izbucnită prin apel la 112.

„Poliţiştii au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbaţi ar fi fost loviţi în zona capului cu pumnii, fiind folosit şi un obiect contondent. Ulterior unul dintre agresori ar fi tras cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic, nesupus autorizării, asupra lor, provocându-le leziuni în zona spatelui şi membrelor superioare. Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală pentru a acordarea de îngrijiri de specialitate”, au transmis, luni, reprezentanţii Poliţiei Prahova.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, agresorii fiind duşi la sediul poliţiei unde, în prezent, se administrează probatoriul. Unul dintre autori a fost deja reţinut pentru 24 de ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici