Viteză ameţitoare pe Autostrada A1, în Arad: 270 km/oră

  • Un şofer a fost surprins sâmbătă de aparatul radar circulând pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, cu o viteză mai mult decât dublă faţă de cea legală.
  • Poliţiştii i-au reţinut permisul pentru 4 luni şi l-au amendat.
641 afișări
Imaginea articolului Viteză ameţitoare pe Autostrada A1, în Arad: 270 km/oră

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrazi- Biroul de Politie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfăşurat activităţi pentru creşterea gradului de siguranta rutieră acţionând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nădlac.

În cadrul activităţilor desfăşurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad - Nadlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h.

Viteza este mai mare cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h).

Şofereul, un arădean de 25 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici