Vizibilitate redusă pe A1 şi A10, dar şi pe drumuri din opt judeţe

Vizibilitatea în trafic este redusă marţi dimineaţa pe autostrăzile A1 şi A10, dar şi pe drumuri din opt judeţe, din cauza ceţii, avertizează Centrul Infotrafic.

96 afișări
Imaginea articolului Vizibilitate redusă pe A1 şi A10, dar şi pe drumuri din opt judeţe

Vizibilitate redusă pe A1 şi A10, dar şi pe drumuri din opt judeţe

Sunt semnalate condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri şi izolat sub 50 de metri, în zona centrală a ţării, pe drumurile din judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu.

Există de asemenea ceaţă şi pe autostrada A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 238 şi 412, precum şi pe tronsonul autostrăzii A10 Sebeş-Turda, cu vizibilitate redusă pe alocuri sub 100-150 metri.

Marţi dimineaţa, se circulă în condiţii de aglomeraţie în zona Capitalei pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la intrarea în municipiu, pe DN CB, în zona localităţilor Bragadiru, Chiajna, Domneşti, Pantelimon şi Popeşti-Leordeni, precum şi pe DN 1 în Mogoşoaia şi DN 7 în Chitila, pe sensul de intrare în Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici