Vladimir Putin a luat cele mai dure decizii de până acum. Ce se întâmplă în Rusia după pacientul 840

  • Vladimir Putin închide restaurantele, cafenelele, magazinele non-alimentare şi parcurile până pe 5 aprilie
  • Rusia a ajuns la 840 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19
  • Rămân deschise doar magazinele alimentare, farmaciile şi restaurantele care livrează acasă
19525 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a luat cele mai dure decizii de până acum. Ce se întâmplă în Rusia după pacientul 840

Sursa: Profimedia Images

Rusia a luat primele măsuri de la declararea pandemiei de coronavirus. Până acum, Vladimir Putin a hotărât să nu se alinieze restricţiilor impuse de alte ţări, dar a dat înapoi după ce numărul bolnavilor oficial declaraţi a trecut de 800.
 
CNN anunţă că la Moscova se închid între 28 martie şi 5 aprilie toate restaurantele, barurile, magazinele cu alt specific decât cel alimentar, dar şi parcurile. Decizia este în vigoare din data de 28 martie şi va dura până pe 5 aprilie, cu posibilitatea ca perioada să fie extinsă.
 
Rusia a confirmat 182 de cazuri în ultimele 24 de ore şi un total de 3 decese.
 
De asemenea, Rusia a decis să oprească toate zborurile internaţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici