„VOT PLAGIAT!” - Scrisoarea studenţilor din Londra pentru Guvern şi BEC: „Ne-aţi lăsat plângând de frustrare, umiliţi şi batjocoriţi”

Au stat chiar şi 8-9 ore la coadă, aşteptând ceea ce unii dintre ei aveau pentru prima dată: dreptul de a-şi alege preşedintele ţării în care vor să se întoarcă. Astfel poate fi rezumată ziua primului tur al alegerilor prezidenţiale pentru studenţii români din Anglia.

1358 afișări
Imaginea articolului „VOT PLAGIAT!” - Scrisoarea studenţilor din Londra pentru Guvern şi BEC: „Ne-aţi lăsat plângând de frustrare, umiliţi şi batjocoriţi”

„VOT PLAGIAT!” - Scrisoarea studenţilor din Londra pentru Guvern şi BEC: „Ne-aţi lăsat plângând de frustrare, umiliţi şi batjocoriţi” (Imagine: Shutterstock)

Astăzi, aceşti tineri trimit în ţară, prin intermediul ziarului Gândul, o scrisoare către autorităţi, pe care le taxează dur pentru haosul şi umilinţa de duminică şi îşi cer drepturile pentru 16 noiembrie. 29 de tineri români, studenţi ai unora dintre cele mai prestigioase universităţi britanice, semnează această scrisoare.

Din epistola lor răzbat deopotrivă refuzul de a pleca, la fel ca mulţi dintre noi, capul în faţa nedreptăţilor, cât şi speranţa că în aceşti studenţi stă puterea de a schimba România.

Pentru că tot ce ne-au cerut a fost să le dăm o voce, pentru a fi auziţi, vă redăm, în continuare, scrisoarea lor.

Aceşti tineri, la fel ca studenţii din România care nu au putut participa la alegeri, au nevoie de sprijinul ţării în protestul lor cetăţenesc, în tăria cu care cer ce le aparţine - votul.

Citeşte scrisoarea studenţilor români din Marea Britanie pe www.gandul.info.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici