Vrancea. Un bărbat beat a intrat cu maşina în gard, a rănit o persoană şi a fugit

  • Un bărbat beat a intrat cu maşina în gard şi a fugit de la locul producerii accidentul.
  • În urma coliziunii a fost rănit un alt bărbat, pasager în maşină.
  • Şoferul a fost identificat de poliţiştii din Vrancea.
218 afișări
Imaginea articolului Vrancea. Un bărbat beat a intrat cu maşina în gard, a rănit o persoană şi a fugit

Sursa foto: Mediafaxfoto

Poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112, despre faptul că în comuna Câmpuri a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unui bărbat.

Din cercetările făcute de poliţişti a reieşit că o maşină care se deplasa pe DN 2 L a părăsit şoseaua şi a intrat în gardul unei locuinţe.

În urma impactului a fost rănit uşor un bărbat, de 29 de ani, pasager în autoturism.

Şoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi a fost identificat în scurt timp. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, din comuna Câmpuri.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici