Vrei să creezi aplicaţii şi jocuri pentru iPhone şi iPad? Vezi ce firme angajează specialişti IT!

Într-un an în care angajările au fost în continuare blocate şi cei fără un job au fost nevoiţi să aştepte de la câteva luni până la un an până să se angajeze, cei mai norocoşi au fost specialiştii în IT. Marile companii internaţionale din domeniu au intrat în România şi au făcut angajări masive, pe salarii deloc de neglijat. Vestea bună este că şi pe final de an site-urile de recrutare abundă de anunţuri în IT. Iar piaţa muncii din domeniu ţine pasul cu moda: cei mai căutaţi sunt programatorii şi specialiştii care să dezvolte tehnologii pentru iPhone şi iPad sau ingineri de software pentru Android.

160 afișări
Imaginea articolului Vrei să creezi aplicaţii şi jocuri pentru iPhone şi iPad? Vezi ce firme angajează specialişti IT!

Vrei să creezi aplicaţii şi jocuri pentru iPhone şi iPad? Vezi ce firme angajează specialişti IT! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania care face cele mai multe angajări de specialişti în IT este producătorul de microprocesoare Intel, care a deschis recent un centru de software în România.

Potrivit reprezentanţilor companiei, pentru început, la Bucureşti vor fi angajaţi 25 de programatori, urmând ca în următorul an numărul acestora să crească de 3-4 ori.

Citeşte mai multe despre firmele care angajează specialişti IT pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici