Vrei să faci practică într-o multinaţională? Firmele din IT scot la concurs 500 de stagii

BitDefender, Ubisoft, 4psa sau Adobe sunt doar câteva dintre companiile care oferă studenţilor posibilitatea de a se înscrie în această vară la un program de practică în companie, la cea de-a VIII-a ediţie a programului "Stagii pe bune", destinat studenţilor din facultăţile cu profil IT&C.

780 afișări
Imaginea articolului Vrei să faci practică într-o multinaţională? Firmele din IT scot la concurs 500 de stagii

Vrei să faci practică într-o multinaţională? Firmele din IT scot la concurs 500 de stagii (Imagine:Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

De regulă 90% din firmele care iau studenţi în practică îi plătesc cu salarii cuprinse între 150 şi 500 euro net.

În cei opt ani de la lansare, în cadrul acestui program s-au înscris peste 7.500 de studenţi din marile centre universitare, pentru cele 1.800 de stagii de practică.
"La această ediţie, ne asteptăm ca minimum 50 de firme de profil să ofere în jur de 500 de poziţii de stagiu în Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Sibiu", susţine Vlad Posea, coordonator naţional al programului "Stagii pe bune", organizat de Asociaţia "Studenţi şi Profesionişti IT&C".
Citeşte mai multe despre stagiile de practică pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici