Vremea face probleme: Porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud, închise din cauza ceţii

Porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud au fost închise marţi dimineaţa, din cauza ceţii dense care se manifestă în tot judeţul. De asemenea, nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, din judeţul Ilfov, a fost închis.

994 afișări
Imaginea articolului Vremea face probleme: Porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud, închise din cauza ceţii

Vremea face probleme: Porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud, închise din cauza ceţii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marţi dimineaţa se circulă în condiţii de ceaţă densă pe numeroase drumuri naţionale din judeţe precum Ialomiţa, Ilfov, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Buzău, Alba, Braşov, Mureş, Harghita, Sibiu, Constanţa, Tulcea, Gorj, Dolj, Mehedinţi, Bacău, Galaţi, Iaşi sau Vrancea.

Tot din cauza ceţii, în judeţul Constanţa, au fost închise în această dimineaţă porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud.

A fost închis nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, din judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici