VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru vineri

Vineri, în zonele joase de relief, mai ales în prima parte a zilei şi noaptea, va fi nebulozitate joasă şi local se va semnala ceaţă, ce se pot asocia cu totul izolat cu burniţă sau fulguieli, informează Agenţia Naţională de Meteorologie.

4485 afișări
Imaginea articolului VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru vineri

VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru vineri (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Vor fi condiţii de polei. În restul ţării cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar noaptea va fulgui la munte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 8 grade, iar cele minime între -6 şi 2 grade.  

ÎN BUCUREŞTI

Cerul va avea înnorări, mai persistente în prima parte a zilei şi noaptea, când vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 5 grade, iar cea minimă de 0...1 grad.

LA MUNTE

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar noaptea izolat va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă. Pe văi şi în depresiuni local va fi ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici