Vremea va fi caldă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 22 şi 32 de grade, informează ANM.

475 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi caldă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

Instabilitatea atmosferică se va manifesta, cu precădere în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, prin înnorări temporar accentuate şi intervale cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, şi cu aspect de vijelie, la munte, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Transilvaniei şi a Moldovei, dar pe arii restrânse şi în celelalte regiuni. Izolat, cu precădere în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi va cădea grindină. Minimele termice vor fi cuprinse între 5 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va menţine caldă, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, când vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

VINERI

ÎN ŢARĂ 

 
Vremea va fi caldă şi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sud-vestice, sudice şi la munte. Mai ales în orele după-amiezii, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în Oltenia, la munte şi doar izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral şi 31 de grade în vest, iar cele minime între 8 şi 18 grade, mai scăzute în depresiuni spre 4...5 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici