Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată, informează ANM.

452 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 26 de grade, iar cele minime, în general, între 2 şi 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi în prima parte a nopţii, în regiunile intracarpatice, precum şi la deal şi la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7...9 grade.

 

VINERI

ÎN ŢARĂ 

 
Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza şi seara, local, în zonele de deal şi de munte, iar noaptea izolat şi în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade pe litoral şi 27 de grade în Banat şi în Crişana, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în depresiuni şi 16 grade în Dealurile de Vest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici