Vremea va fi în continuare în general instabilă . PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi în continuare în general instabilă în sudul, centrul şi estul ţării, precum şi la munte, informează ANM.

2205 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi în continuare în general instabilă . PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea se va încălzi uşor. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

JOI 

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în continuare în general instabilă în sudul, centrul şi estul ţării, precum şi la munte. Instabilitatea atmosferică se va manifesta cu precădere după-amiaza şi seara, prin înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse averse, însoţite trecător şi de descărcări electrice. În Carpaţii Orientali şi Meridionali, precum şi în Moldova cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 30 l/mp. Vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului vremea va fi în general frumoasă, iar averse slabe vor apărea izolat, în a doua parte a zilei. Vântul va avea unele intensificări în zona montană, în estul şi vestul teritoriului, dar izolat şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime, în creştere faţă de intervalul anterior, se vor încadra în general între 17 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade

LA BUCUREŞTI:

Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi mai ales în cursul zilei vor fi averse şi trecător descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în creştere faţă de intervalul anterior, se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 12...13 grade.

 

VINERI

ÎN ŢARĂ 

Vremea va continua să se încălzească, dar va fi în general instabilă în jumătatea de est a ţării şi la munte unde, îndeosebi după-amiaza şi seara, vor fi înnorări temporar accentuate şi local averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Punctiform se mai pot cumula cantităţi însemnate de apă şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 29 de grade, cu cele mai mari valori în regiunile vestice. Minimele termice vor fi cuprinse între 6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17...18 grade în Dealurile de Vest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici