Vremea va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru sfârşitul săptămânii

Vremea va fi in general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu innorări mai accentuate după-amiaza in zona de munte, iar noaptea si in nord-vestul teritoriului, unde izolat vor fi averse si descărcări electrice, informează ANM.

865 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru sfârşitul săptămânii

Vremea va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru sfârşitul săptămânii

Vineri

ÎN ŢARĂ

Vantul va prezenta unele intensificări in prima parte a zilei in regiunile estice si sud-estice, iar de scurtă durată si asociat averselor. Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru această perioadă, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in nord-vest si in depresiuni si 31...32 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 18 grade pe litoral.

BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi seara, când izolat vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla, în general, slab şi moderat. Temperaturile vor marca o scădere faţă de ziua precedentă.

LA MARE

Vremea va deveni în general frumoasă, cu cerul variabil la senin. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime vor avea valori de 24... 26 de grade, iar cele minime valori de 17... 18 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 18 şi 23 de grade, cu cele mai scăzute valori în sudul litoralului.

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Valorile termice se vor situa in jurul normelor climatologice specifice acestei perioade, dar vremea va deveni instabilă ziua in jumătatea de nord a tării, precum si in zonele de deal si de munte, iar noaptea mai ales in est si sud. In aceste regiuni vor fi innorări temporar accentuate si local vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vantului. Izolat vor fi cantităti de apă mai insemnate si conditii de grindină. In restul timpului si al teritoriului, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime se vor situa intre 20...21 de grade in nord si in depresiuni si 31...32 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade

LA MUNTE

Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate şi local vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantităţi de apă mai însemnate şi condiţii de grindină. Temperaturile vor fi apropiate de cele din ziua precedentă.

LA MARE

Vremea va fi în general frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin ziua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor avea valori de 24... 26 de grade, iar cele minime valori de 17...19 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 18 şi 22 de grade.

Duminică

LA MUNTE

Vremea va fi instabilă şi se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantităţi de apă mai însemnate şi condiţii de grindină.

LA MARE

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi trecător, vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor avea valori de 24... 26 de grade, iar cele minime valori de 18... 20 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 19 şi 23 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici