Vremea va fi rece pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Valorile termice vor fi în scădere faţă de cele din intervalul precedent, astfel încât vremea va fi rece pentru această dată, în toată ţara, informează ANM.

1086 afișări
Imaginea articolului  Vremea va fi rece pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea va fi rece pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi (Imagine: Nicu Mircea/ Mediafax Foto)

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 şi -3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -16 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în regiunile extracarpatice şi la munte. Trecător va ninge slab, pe arii restrânse în Moldova, Carpaţii Orientali şi Meridionali şi cu totul izolat în dealurile sudice, posibil şi în Delta Dunării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi pe crestele montane. Izolat, în zonele joase de relief va fi ceaţă, asociată şi cu depunere de chiciură.

 

LA BUCUREŞTI:

Regimul termic va scădea faţă de cel din intervalul precedent, astfel că vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă de -6...-4 grade.

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine rece pentru această dată, în cea mai mare parte a ţării, deşi, majoritatea valorilor termice şi în special cele nocturne, vor marca o creştere faţă de intervalul anterior. Creşterea de temperatură va fi substanţială în Moldova unde, vor fi înnorări şi pe arii restrânse, precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Astfel de fenomene vor fi posibile, dar trecător şi cu totul izolat şi în Maramureş, Transilvania şi nordul Dobrogei. Vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, precum şi în extremitatea de sud-est. Temperaturile maxime vor avea valori de la -4...-3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, până la 9 grade în Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 şi 2 grade, mai scăzute în depresiuni, dar şi mai ridicate în nord-est. Local, cu precădere spre sfârşitul intervalului, în zonele joase de relief va fi ceaţă, asociată pe spaţii mici cu depunere de chiciură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici