Why don't you come over? Britanicii au răspuns invitaţiei şi au venit la Gândul. Concluzia: "Confirm că jumătate dintre românce arată precum Kate. Îi voi trimite şi ei un tricou".

O delegaţie de parlamentari britanici condusă de şeful Comisiei de Afaceri Interne din legislativul englez ne-a vizitat redacţia, drept răspuns la campania gândul-GMP Advertising şi Webstyler, Why don't you come over, în care am încercat să atacăm, prin umor şi mesaje inteligente, stereotipurile referitoare la imigranţii români din Marea Britanie.

1502 afișări
Imaginea articolului Why don't you come over? Britanicii au răspuns invitaţiei şi au venit la Gândul. Concluzia: "Confirm că jumătate dintre românce arată precum Kate. Îi voi trimite şi ei un tricou".

Why don't you come over? Britanicii au răspuns invitaţiei şi au venit la Gândul. Concluzia: "Confirm că jumătate dintre românce arată precum Kate. Îi voi trimite şi ei un tricou".

Laburistul Keith Vaz a venit miercuri pentru a discuta despre aceste stereotipuri, dar şi despre stadiul actual al dezbaterii pe tema imigraţiei în Marea Britanie, un subiect care, a admis şi parlamentarul, a creat recent tensiuni puternice între popoarele noastre. Acelaşi Keith Vaz care, nu demult, îl chemase în Parlament pe ambasadorul României în Regatul Unit, Ion Jinga, pentru a comenta împreună cu acesta campania "Gundal", după cum era pronunţat numele ziarului nostru:

"Gândul a spus pe site-ul său că jumătate dintre femeile din România arată precum Kate Middleton, iar cealaltă jumătate arată precum sora ei", spunea Vaz în urmă cu o lună. Miercuri, la finalul interviului acordat în cadrul vizitei lui la redacţie, şeful Comisiei de Afaceri spune că s-a convins: cât se poate de adevărat.

Pleacă şi cu un tricou care spune asta, tricou pe care spune, râzând, că i-l va da ducesei de Cambridge, pentru a afla cât este de populară în ţara noastră.

"Iar unii dintre bărbaţii români arată ca prinţul Charles", a mai fost observaţia britanicului.

Citeşte mai multe despre vizita parlamentarilor britanici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici