Wilfried Martens despre circulaţia în Bucureşti: N-am văzut niciodată aşa ceva

Liderul PPE Wilfried Martens a sosit, luni, la sediul UDMR, cu o întârziere de o oră şi un sfert, din cauza traficului din Bucureşti, primul lucru pe care acesta l-a spus la sosire fiind că nu a văzut niciodată aşa ceva.

2 afișări
Imaginea articolului Wilfried Martens despre circulaţia în Bucureşti: N-am văzut niciodată aşa ceva

Wilfried Martens despre circulaţia în Bucureşti: N-am văzut niciodată aşa ceva

El a început discuţia cu liderii UDMR prin aprecieri pe tema traficului.

"N-am văzut niciodată aşa ceva", a declarat Martens.

În acest context, Marko Bela i-a spus politicianului european că există o problemă în ceea ce priveşte infrastructura, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării, subliniind că există doar circa 300 de km de autostradă.

Wilfried Martens urma să sosească la sediul UDMR la ora 16.30, dar din cauza traficului a avut o întârziere de o oră şi un sfert.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici