Zeci de bucureşteni au ajuns la Urgenţă după ce au alunecat pe stradă

Zeci de bucureşteni au solicitat ajutor la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, după ce au alunecat pe stradă, dintre cele peste 500 de urgenţe, 15 fiind pentru fracturi şi 20 pentru traumatisme prin cădere.

13 afișări
Imaginea articolului Zeci de bucureşteni au ajuns la Urgenţă după ce au alunecat pe stradă

Zeci de bucureşteni au ajuns la Urgenţă după ce au alunecat pe stradă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABI) a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 954 de solicitări, dintre care mai mult de jumătate, respectiv 568, pentru urgenţe, printre care căzuţi în stradă, fracturi şi traumatisme prin cădere, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX managerul SAMBI, medicul Alis Grasu.

"Din totalul celor 568 de urgenţe, 33 au fost pentru căzuţi în stradă, 15 pentru fracturi şi 20 pentru traumatisme prin cădere'', a precizat Alis Grasu.

Potrivit medicului, numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov este în parametrii normali pentru aceste zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici