Zeci de elevi şi angajaţi ai Primăriei Sinaia, la o acţiune de ecologizare a staţiunii

Zeci de elevi, membri ai unei asociaţii culturale şi angajaţi ai Primăriei Sinaia participă, în această perioadă, ca voluntari, la acţiuni de ecologizare şi înfrumuseţare a domeniului public al staţiunii de pe Valea Prahovei, în cadrul unei campanii iniţiate de autorităţile locale.

123 afișări
Imaginea articolului Zeci de elevi şi angajaţi ai Primăriei Sinaia, la o acţiune de ecologizare a staţiunii

Zeci de elevi şi angajaţi ai Primăriei Sinaia, la o acţiune de ecologizare a staţiunii

Aproximativ 20 de elevi ai Colegiului "Mihail Cantacuzino" din Sinaia, împreună cu reprezentanţi ai unei asociaţii culturale şi cu 27 de angajaţi ai Primăriei Sinaia, vor vopsi, vineri, 600 de metri de balustradă la intrarea în staţiunea de pe Valea Prahovei dinspre Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tinerii şi angajaţii Primăriei participă ca voluntari la această acţiune, iar lucrările de înfrumuseţare a intrării în staţiune au loc începând cu ora 14.00, a declarat ofiţerul de presă al Primăriei Sinaia, Mădălina Roşu.

Acţiunea de vineri are loc în cadrul unei campanii iniţiate de Primăria Sinaia, campanie denumită "Verde Crud", care se desfăşoară în această staţiune de un deceniu. Obiectivele campaniei sunt curăţarea străzilor, trotuarelor şi rigolelor, ecologizarea coastelor montane şi a văilor râurilor şi izvoarelor, acţiuni de conştientizare a populaţiei privind importanţa protejării mediului şi a colectării selective.

În această primăvară, voluntarii au ecologizat deja locurile din zona Capelei Ştirbei, Mănăstirii Sinaia, Valea Peleşului şi Aleea Bucegi.

Campania "Verde crud" se desfăşoară la Sinaia până în 10 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici