Zeci de sutiene au fost aruncate într-o parcare de pe DN58 în judeţul Caraş Severin

  • Zeci de sutiene au fost descoperite într-o parcare de pe Drumul Naţional 58, în apropierea unei localităţi din judeţul Caraş-Severin.
  • Acestea erau aruncate, iar zona a fost curăţată de angajaţii companiei de drumuri.
16680 afișări
Imaginea articolului Zeci de sutiene au fost aruncate într-o parcare de pe DN58 în judeţul Caraş Severin

Sursa foto: Facebook / DRDP Timişoara

Drumarii fac haz de necaz şi spun că persoana care a aruncat sutienele fie a vrut să se răzbune, fie a fost afectată de încălzirea globală.

„Săptămâna şi surpriza la acţiunile de curăţenie în parcările de pe raza DRDP Timişoara. Vedeta de astăzi este o parcare de pe DN 58, în apropiere de Caraşova (CS), unde s-au descoperit câteva zeci de… sutiene. Să fi fost o răzbunare sau efectele încălzirii globale, nu ştim, cert este că… ‼️ Drumul nu este coş de gunoi”, au anunţat drumarii.

Potrivit legii, în locurile de parcare este interzisă aruncarea deşeurilor, iar încălcarea prevederilor legale se pedepseşte cu amendă de până la 6.000 de lei sau cu confiscarea autovehiculului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici