Zegrean: Erata a fost emisă "în condiţii strict legale", a semnat judecătorul se serviciu

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat, marţi dimineaţă, înaintea şedinţei plenului Curţii, că rectificarea transmisă la Monitorul Oficial în cazul motivării privind referendumul din 29 iulie a fost emisă "în condiţii strict legale".

2301 afișări
Imaginea articolului Zegrean: Erata a fost emisă "în condiţii strict legale", a semnat judecătorul se serviciu

Zegrean: Erata a fost emisă "în condiţii strict legale", a semnat judecătorul se serviciu (Imagine: Ovidiu Micsik/Meidafax Foto)

Zegrean a fost întrebat de jurnalişti în ce condiţii a fost emisă erata transmisă la Monitorul Oficial şi semnată de judecătorul de serviciu, în aceeaşi zi în care el a fost cel care a semnat altă adresă către Guvern.

"În condiţii strict legale", a răspuns Zegrean.

"Eram în concediu, judecătorul de serviciu este cel care semnează în locul preşedintelui", a mai precizat preşedintele Curţii Constituţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici