Zidul unei clădiri dezafectate din Capitală, prăbuşit peste maşini parcate

Zidul unei clădiri dezafectate de pe Bulevardul Corneliu Coposu din Capitală s-a prăbuşit peste nişte maşini care erau parcate în zonă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti fiind sesizat sâmbătă dimineaţă şi constatând că nu au fost victime.

526 afișări
Imaginea articolului Zidul unei clădiri dezafectate din Capitală, prăbuşit peste maşini parcate

Zidul unei clădiri dezafectate din Capitală, prăbuşit peste maşini parcate (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Zidul s-a prăbuşit dintr-o clădire dezafectată de pe Bulevardul Coposu, nr. 7, în Sectorul 3 al Capitalei.

Reprezentantul ISU Bucureşti Adrian Marin a declarat că incidentul a fost sesizat la 112 în jurul orei 8.20. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere, pentru a interveni în caz că erau scurgeri de benzină şi izbucnea un incendiu.

Ei au constatat că, în urma prăbuşirii zidului, a fost avariată o maşină şi că nu au fost victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici