A ajuns în semifinale la Euro şi acum petrece la Miami. Jucătorul german alături de iubita lui, la plajă - FOTO

Pentru cei care au avut un parcurs lung la Campionatul European a venit şi momentul vacanţei. Jucătorul german Sami Khedira a ales să-şi petreacă vacanţa de vară alături de iubită, la Miami.

271 afișări
Imaginea articolului A ajuns în semifinale la Euro şi acum petrece la Miami. Jucătorul german alături de iubita lui, la plajă - FOTO

A ajuns în semifinale la Euro şi acum petrece la Miami. Jucătorul german alături de iubita lui, la plajă - FOTO (Imagine: Hepta)

După un sezon reuşit pentru Khedira, atât la echipa de club, Real Madrid, cât şi cu naţionala Germaniei, a venit şi momentul vacanţei.

Mijlocaşul a ales să plece la Miami, alături de iubita lui Lena Gercke.

A câştigat sub comanda lui Jose Mourinho campionatul Spaniei şi a detronat astfel supremaţia Barcelonei în Primera Division. Cu naţionala Germaniei a fost aproape de finala Campionatului European, dar un Balotelli inspirat, alşturi de Pirlo şi Buffon, au oprit drumul selecţionatei conduse de Low.

Acum, la Miami, Khedira se relaxează înaintea unui sezon cu dublu obiectiv clar: câştigarea titlului în Spania şi a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici