A murit fratele lui Mirel Rădoi. Se afla în stare gravă după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4

Fratele selecţionerului echipei naţionale de tineret a României, Mirel Rădoi, care în februarie s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, a murit vineri la Timişoara, în urma unui stop cardiac.

7862 afișări
Imaginea articolului A murit fratele lui Mirel Rădoi. Se afla în stare gravă după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4

A murit fratele lui Mirel Rădoi

Fratele lui Mirel Rădoi, în vârstă de 37 de ani, a murit, vineri, la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma unui stop cardiac, acesta fiind internat în unitatea medicală din luna februarie.

Directorul Spitalului Judeţean Timişoara, medicul Marius Craina, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că fratele fotbalistului Mirel Rădoi a murit în cursul dimineţii, în urma unui stop cardiac.

„Din păcate, a decedat în cursul acestei dimineţi, în urma unui stop cardiac prin insuficienţă multiplă de organ”, a afirmat medicul Marius Craina.

A căzut de la etajul 4 

În februarie, fratele lui Mirel Rădoi a fost transferat din Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, la Spitalul Judeţean Timişoara, iar medicii l-au supus mai multor intervenţii chirurgicale.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Timişoara, Daniela Radu, declara atunci, corespondentului MEDIAFAX, că imediat ce a ajuns, medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale pentru a-i fixa bazinul, astfel încât să nu mai sângereze.

„Starea lui era gravă de când a venit, de abia a rezistat transportului. A venit de acasă echipa de medici şi s-a fixat bazinul, motivul principal pentru care a fost transferat aici a fost pentru a se fixa fractura de bazin, să nu mai sângereze. S-a făcut intervenţia, din păcate, starea lui este gravă, este Glasgow 3 (n.r. comă de gradul patru), este intubat, este sedat. Pacientul este internat pe Terapie Intensivă, dar în continuare starea lui este gravă, se poate întâmpla orice”, afirma medicul Daniela Radu.

Fratele fotbalistul Mirel Rădoi, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a ajuns în februarie la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuieşte. Surse locale au declarat că bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj.

Potrivit unor apropiaţi, bărbatul avea o relaţie tensionată cu soţia sa şi s-ar afla în divorţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici